učitavam

Ventilatori sa vodom


  • FED-72M9SF

Količina: ograničena

CENA: POZVATI

Platne kartice, čekovi,
virman ili keš.

Sezona 2021

Fengda FED-72M9SF

Ventilator sa raspršivačem

Od 2021 godine dolazi novi model iz profesionalne SF serije sa još većim efektivnim dometom i raspršivačem vode koji ima garanciju od 10 godina. Najveća autonomija od čak 12h bez dolivanja nove količine vode. Rezervoar od 50L sa novom stabilnom bazom, ventilom za lako ispuštanje vode i brzim pražnjenjem rezervoara u slučaju potrebe.

Prečnik 72cm visina uređaja od 210cm obezbeđuje da uređaj tokom rada sa potrebne visine deluje pravilno na površinu koju želimo da hladimo i učinimo prijatnom za uživanje prilikom tropskih vrućina. Izrađen da radi i traje pa kao takav ima garanciju od 10 godina na glavni motor i raspršivač od nerđajućeg čelika. Nesmetano radi na visokim, tropskim temperaturama izložen celodnevnom udaru sunca bez prestanka. Raspršivač sa sitnim kapljicama vode veličine ispod 10 mikrona.

Nove pumpe koje dolaze sa ovim modelom iz profesionalne serije imaju zaštitu koja omogućava normalni rad pumpe i nakon usisavanja vazduha prilikom nestanka vode iz rezervoara. Izuzetna stabilnost uređaja koji ima potpuno novu bazu od gvožđa sa velikim točkovima koji su dizajnirani za ovako teške uređaje od 81Kg koji se pritom lako pomeraju i isto tako lako fiksiraju kočnicom na prednjem točku.